08-07-06

zomerweek 1 (dag5) de zwaarste maar meest geslaagde dag

Dag 5 was geweldig zwaar!

Ookal vond ik hem het meest geslaagd!

 

In de voormiddag hebben we een geweldig stratego-bosspel gespeeld! Dat spel was de dag voordien voorbereid door de tieners, en ze krijgen van mij een zeer dikke pluim! Hun spel was tot in de kleinste puntjes vlot verlopen, wat niet van al onze (zelfgemaakte) spelblokken kan gezegd worden! Het was ook fijn om zelf eens actief te kunnen meedoen in een spel zonder steeds 'de regels' te moeten controleren en uitleggen!

 

De namiddag viel me heel erg zwaar... En dat was niet alleen omdat ik erg vermoeid was van de voorbije week...

Ik heb die namiddag de eerste keer echt (alléén) een meisje opgevangen en met haar gepraat. Ze was tien jaar oud en liep plotseling uit het spel weg. Ik ga hier zeker niet het verhaal vertellen, maar kan jullie zeggen dat het zowel zwaar als verhelderend voor me was! Het meisje heeft haar hele verhaal verteld, en ik denk dat ze bij mij een maatje heeft gevonden. Ze weet dat ze bij mij steeds terecht kan. En ik denk dat het zowel haar als mij heel veel deugd doet!

 

Die avond ben ik terug naar huis gereden met de trein. We zijn nu -tijdens het schrijven van dit stukje- een dagje later en ik zit weer in Bilzen.

En ik heb nog nooit zo verlangd om terug een trein te nemen naar de kids!

zoals ik al eens zei: Ik voel me goed! Heel goed, zelfs!

 

kus van JonnO

 

13:39 Gepost door JonnO | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.